ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Ανανεώστε το χώρο σας γρήγορα και ποιοτικά

Για εσάς που θέλετε να αναβαθμίσετε ή να αναδιαμορφώσετε την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, ο αρχιτέκτονας και διακοσμητής, Γιώργος Λάσκαρης, και οι συνεργάτες του στην Κεφαλονιά, δίνουν σύγχρονες ιδέες και προτάσεις υψηλής αισθητικής.

Με πολυετή εμπειρία στις μοντέρνες και καινοτόμες κατασκευές, η ανακαίνιση των διαμερισμάτων, των κατοικιών, των μονοκατοικιών, των εξοχικών κατοικιών, καθώς και των επαγγελματικών χώρων, των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων καταλυμάτων γίνεται με εγγύηση αποτελέσματος, σε όλη την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Ανακαίνιση
ξενοδοχειακών μονάδων

Ο Γιώργος Λάσκαρης και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν την ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Κεφαλονιά, με διπλό στόχο την ικανοποίηση τόσο του ιδιοκτήτη, όσο και των πελατών που επισκέπτονται το ξενοδοχείο. Βρείτε λύσεις και μοντέρνες προτάσεις για το ξενοδοχείο σας και κερδίστε τις εντυπώσεις σε έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς κλάδους!

 

Ανακαίνιση
επαγγελματικών χώρων

Το γραφείο του Γιώργου Λάσκαρη δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στους επαγγελματίες που επιθυμούν να ανακαινίσουν τον χώρο τους, αναλαμβάνοντας την πλήρη ανακαίνιση για κάθε επαγγελματικό χώρο. Δείτε την τελική πρόταση αποτυπωμένη σε μακέτα, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του αποτελέσματος. Με σεβασμό στον επαγγελματία και στις ανάγκες του, στόχος είναι η διαδικασία της ανακαίνισης να έχει τη μικρότερη δυνατή διάρκεια, ώστε ο χώρος να μπει ξανά άμεσα σε λειτουργία, χωρίς καθυστερήσεις. Ο σεβασμός στο χρονοδιάγραμμα και η επίβλεψη του έργου από τον υπεύθυνο, καθώς και η τήρηση του προϋπολογισμού είναι βασικά στοιχεία για την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών.

Ανακαίνιση
κατοικίας

Το γραφείο του Γιώργου Λάσκαρη, στην Κεφαλονιά, αναλαμβάνει την υλοποίηση της ανακαίνισής σας και κάνει τις κατάλληλες προτάσεις για το σπίτι σας. Έξυπνες, ευέλικτες και πλήρως προσαρμοσμένες λύσεις για τον εσωτερικό ή των εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας, από τους ειδικούς! 

Ανακαινίσεις
εξωτερικών χώρων

Βελτιώστε και προστατέψτε την κατοικία σας από τη φθορά του χρόνου και τις καιρικές συνθήκες με απλές κινήσεις. Εξοικονομήστε χρήμα και ενέργεια και αναβαθμίστε τη συνολική εικόνα και το ενεργειακό προφίλ της, μετατρέποντάς την σε μια σύγχρονη κατοικία με υπηρεσίες: 

  • Θερμομόνωσης και υγρομόνωσης
  • Βελτίωσης εξωτερικής εμφάνισης κτιρίου 
  • Αναδιαμόρφωσης κήπου

Ανακαινίσεις
εσωτερικών χώρων

Η πρόκληση για κάθε επαγγελματία αρχιτέκτονα ή διακοσμητή είναι η ικανοποίηση των ανθρώπων που εμπιστεύονται την εμπειρία και το γούστο του. Στο γραφείο του Γιώργου Λάσκαρη, στην Κεφαλονιά, η πλήρης αναδιαμόρφωση του χώρου σας στοχεύει στο να δημιουργηθεί ένα πρακτικό, λειτουργικό και ξεκούραστο περιβάλλον, που θα φιλοξενήσει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Απευθυνθείτε στους ειδικούς για: 

  • Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  • Ολική ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας και δωματίων
  • Ανακαίνιση οροφής και δαπέδων
  • Μόνωση εσωτερικών χώρων
  • Ελαιοχρωματισμούς τοίχων, βάψιμο, τεχνοτροπίες, γύψινες διακοσμήσεις ή ταπετσαρίες